Spela bingo som ett syndikat

Spread the love
Spread the love

 

Bingo syndikat är inte alls lika vanliga som lotteri syndikat, men idén om att spela bingo som medlem i en bingo syndikat är verkligen ökar i popularitet. För dem som är helt nytt för begreppet, är en bingo syndikat en liten grupp människor som spelar bingo online eller offline och överens om att dela lika på priserna de vinner mellan dem.

Den största fördelen med att spela som en bingo syndikat är att dina chanser att vinna ökar. Om du spelar i en bingo syndikat med tre andra medlemmar och du var köper fem biljetter, har du verkligen tjugo biljetter som kan ge dig ett pris, jämfört med bara din egen fem om du spelade som en individ. Även om vissa kanske hävdar att syndikera medlemmar bara får en ökad chans att vinna en andel av ett pris, är en del av ett pris bättre än samtliga något pris, så att inrätta en bingo syndikat definitivt är värt att överväga. För dem som vill driva idén, här är hur man ska gå om det:

Hitta några vänner

Även om du kan ställa in en bingo syndikat med människor som inte är dina vänner, det är bättre att spela med vänner eftersom du är mest benägna att lita på varandra. Du måste vara säker på att om en medlem av den vinner bingo syndikat, kommer de att vara ärlig om sina framgångar och dela priset med resten av er. För att göra det så enkelt som möjligt, rekommenderas att din bingo syndikat inte mer än ett dussin medlemmar.

Besluta om detaljerna

Efter att ha fastställt en grupp av medlemmar, måste bingo syndikat bredvid överens om detaljerna för hur syndikat kommer fungera. Hur ofta kommer ni alla spela som ett syndikat? Var kommer du spela? När kommer du spela? Hur många biljetter kommer varje du köper? Det är en bra idé att sätta sådana detaljer i skrift och att ge varje medlem i bingo syndikat en kopia för framtida referens.

Börja spela

När du har kommit överens om detaljerna i hur bingo syndikat kommer att fungera, allt som återstår är för dig att börja spelar. De flesta människor tycker att spela bingo som ett syndikat medlem kan vara mycket roligare än att spela som en individ, eftersom inte bara de kan fortfarande vinna ett pris från framgången för sina egna biljetter, men de kan också bli upphetsad över möjligheten att en av sina vänner att vinna också. Detta tillför enormt mycket till den sociala sidan av spelet, och kan vara så givande för bingospelare som priserna själva.

Bingo syndikat kan aldrig bli lika populärt som lotteri syndikat för enkla anledningen att priserna i bingospel är inte i samma liga som lotterivinster. Men så långt som att öka din njutning av spelet handlar om, bingo syndikat har mycket på gång för dem. Överväg att följa stegen här för att upptäcka det roliga och spännande bingo syndikat för dig själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *