Kotona kuumeessa

Spread the love
Spread the love

Nytpä ei tämä flikka ole lennellytkään taas muutamaan päivään, kun nousi yhtäkkiä tuommoinen kuume. Petiinhän sitä piti sitten mennä samoin tein, ja kuumemittaria kainaloon vaan laittamaan. Sitä vaan maataan ja katsellaan välillä televisiota, sitten syödään kasvissosekeittoa sillä vähällä ruokahalulla mitä on, mutta enimmäkseen sitä vain makoillaan.

Tällaista tämä on, joskus sitä vain tulee tällaisia kuumeiluja sun muuta, vaikka niitä ei usein tulisikaan. Esimerkiksi nuo lentokoneiden tuuletusjärjestelmät ovat sellaiset, että ne voivat aiheuttaa vilustumista. En tiedä oliko tällä kertaa sellaisesta kyse. Olenhan minä sellaiseen jo tottunut ja luullakseni vähän karaissutkin itseäni, kun päivittäin olen töissä aina siinä vedossa. Mutta tässä sitä nyt ollaan, oli syy mikä tahansa, eikä tässä oikein mitään auta, kuin makoilla vaan.

Ensimmäisen päivän verran se oli ihan hyvä, kun siinähän sai lepoa sitten raskaan työn raataja myös. Mutta ei se enää kolmatta päivää ole hauskaa, sitähän ihan veltostuu. Mutta nythän sitä aletaan ilmeisesti aikataulun mukaan olla jo vähän paranemassa päin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *