Kotimaan uutiskatsaus

Spread the love
Spread the love

Kaikkea sitä Suomessa sattuu ja tapahtuu. Ja tietysti tapahtuu ulkomaillakin. Mutta katsellaanpa nyt vaihteeksi Suomen uutisotsikoita. Elikäs, mitäs tämä on, esimerkiksi tuonne hylättyyn Lapinlahden mielisairaalaan yritetään jatkuvasti tunkeutua, erikoista, eikö totta?

Tai tokkopa se nyt niin erikoista on, sillä ovathan autiot talot aina kiinnostaneet varsinkin nuoria seikkalumielisiä poikia ja ehkä tyttöjäkin.”Autiotaloon”…niinhän se Neumanni sen Dingo-yhtyeensä kanssa lauloi 1980-luvulla, vaikka minähän silloin olinkin vähän liian pieni ymmärtämään sitä hypeä. Ja mitäs muuta Suomessa sitten on tapahtunut? Luetaanpas otsikoita…Vai että kirkasvalolampuilla saavat jotkut ihmiset karkin- ja mässynhimonsa kuriin? Enpäs usko tällaista, ennenkö itse näen. Kuulemma tutkijat ovat löytäneet tällaisen seikan, että pimeä nostaa joillain ihmisillä herkkujen himoa sekä ihan hiilihydraattienkin.

Kylläpä kuulostaa epätieteelliseltä, mutta jos näin kerran oikein lehdessä kerrotaan, niin kai se pitää sitten uskoa! No, laihduttajille siinä sitten vinkki, eli ostakaa sellainen iso lamppu ja istukaa sen ääressä iltaisin, niin johan pysytte hoikkina! Sellaista tällä kertaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *