Känslor inom poker

Spread the love
Spread the love

 

Låt oss ta en titt på något som är viktigt i poker: känslor. Du är avstängda huven här gången, men ändå läsa och vara medveten om du någonsin behöver detta råd.

Eftersom det är välkänt att en viktigaste i poker är att uppmärksamma dig spelet. Perfekt pokerspelare är alltid medvetna om sina motståndare känslor och de vet hur man läser dem.

Varje kort ut, varje spel, berättar varje titta mycket om den spelaren och hans kort om du vet hur man ser på honom. Du måste titta på dina motståndare som han spelar och kommer ihåg hur mycket han spelar, vad är hans ord när han spelar.Varje liten gest som ett andetag, kan ett leende berätta allt om de kort som han håller. Till exempel är en spelare som har bra kort fler som talar mycket lite, för att titta på alla nära och kontrollera ofta.

Den del som sviker mest är ögonen. Om du inte kan lita på dina ögon, då kan du alltid vända dig till proffsen lösning, glasögonbärare. För att inte skapa några misstankar du måste kunna lita på dina ögon och ansikte uttryck. Den bästa lösningen verkar vara att göra upp ett problem som du måste tänka på, eller funderar på ett verkligt problem som du har även om spelet. Om du letar rakt in i någons ögon i verkligheten betyder det att du är säker, men i poker du kan ha att göra med en partner som är erfaren och din gissning kan ha fel. Du kan alltid försöka göra ett samtal och se in i hans ögon, att se om han reagerar på det. Människor undviker vanligtvis ser i ögonen om de vet att de har något på gång.

Om du någonsin befinner dig i ett riktigt pokerrum och du har en otrolig hand, kan du blir rastlös och händerna kan börja skaka. Du bör undvika att tala eller om du gör det, kontrollera din röst för rösten tenderar att använda en högre ton. Försök att tala så lugnt som möjligt hela spelet, så de inte kan tala om vad du håller.

Detta är inte en regel dock. Vissa spelare försöker handla den motsatta i varje situation för att skapa förvirring. De kommer att vara lugn när man håller en bra hand och orolig när man har dåliga kort.

Ansiktsuttryck kan vara en sak som också kan svika. Pokerspelare försöker alltid ha mössa eller se ner på hela tiden så att andra inte kan gissa deras händer. Nybörjare kan visa viss sorg när korten är dåliga och lite glädje när handen är bra.

Det säkraste du kan göra att inte bli slav under känslor kan de vara glädje eller ilska, särskilt om de är rädda. Du bör vara lugn och försöka att tala om känslor av andra som använder använder sina känslor för ditt spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *